Wij bouwen, misschien wel de beste kachels. Sinds 1979. HASE. De maker van kachels.

De kenmerken van een HASE:

  • Elke kachel is tot in het detail door ons zelf ontworpen, ontwikkeld, aangepast, geproduceerd en geperfectioneerd.
  • In onze kachels brandt het mooiste vuur, schoon en milieuvriendelijk.
  • Het glas van de verbrandingsruimte blijft helder. De verbrandingstechniek is geoptimaliseerd.
  • Een kachel van HASE gaat decennia lang mee. Onderdelen blijven jarenlang verkrijgbaar.
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en grondstoffen.
  • Brandhout wordt zeer efficiënt benut voor een lager verbruik, minder bijvullen en meer comfort.
  • Elke HASE is in verschillende kleur- of materiaalvarianten leverbaar.

Wij zijn HASE. Innovatie is onze traditie.

HASE is het Duitse woord voor haas. Ons bedrijf is producent van houtkachels en is al generaties lang een echt familiebedrijf. Ons bedrijf is gevestigd in Trier, Duitsland. Daar ontwerpen, ontwikkelen en bouwen onze medewerkers die beschikken over vakmanschap de beste kachels. Onze uitgebreide competentie is terug te vinden in elk detail van ons product. Een HASE kachel wordt gebouwd voor een decennia lang en elke dag ertussen.

Zo werken wij    Dat spreekt voor ons

Waar u ook zit, u heeft altijd zicht op het vuur. De draaibare kachel draait u namelijk moeitloos in de gewenste richting voor een optimale beleving van het vuur.

U zult waarschijnlijk geen mooier vuur vinden dan het vuur dat in een hase kachel brandt.

Vraag een catalogus

100 procent “made in Germany”. Vele HASE-modellen kunnen onafhankelijk van de ruimtelucht worden aangesloten en zijn getest conform DIBt. Een gesloten kachel heeft een externe luchtleiding, die het vuur van de kachel van verbrandingslucht voorziet. En ook in de kacheltest overtuigt HASE: 12 houtkachels heeft de Duitse Stiftung Warentest door en door getest in een uitgebreide test. De HASE-kachel Jena heeft de test meesterlijk doorstaan: als testwinnaar – beoordeeld met het hoogste cijfer. Jena kon in de test van de kachels punten scoren met beste energie-efficiëntie en met een veilig, robuust en gebruiksvriendelijk ovenelement.

Als wij bij HASE een kachel ontwerpen, gaan achter de kachel talloze overwegingen en ideeën schuil. Vooral die van een uitgebalanceerde kachelvorm. Decent en tijdloos. In combinatie met beste vuurkunst ontstaan in onze fabriek in Trier kachels, die een perfecte combinatie van vorm en functie zijn. Elk van onze kachels brengt het vuur dat in hem brandt, prachtig tot uiting. In minimaal ingerichte woonruimtes, met een selectie aan meubels en een heldere vormgeving ontvouwen onze kachels hun design, dat overtuigt. Wie voor kachels van HASE kiest, kan ervan uitgaan een kachel van een Duitse fabrikant te verwerven.